Rekrutering voor TTI

TTI Europe opende in 2021 een nieuw kantoor te Gent. De HR-directie van het Europees hoofdkantoor voerde een vergelijkende studie uit om de juiste rekruteringspartner te vinden. Ronald Van Den Heuvel, General Manager Benelux, liet weten dat 'recruitUp als beste uit de bus kwam', want ons bedrijf had volgens hun de grootste toegevoegde waarde. Naast de professionele communicatie gedurende het volledige traject, is recruitUp eveneens goed vertegenwoordigd in de regio. De grootste troef is de opzet van campagnes met videovacatures op sociale media.

Meer sollicitanten via sociale media

Doordat recruitUp een sterk marketingteam in huis heeft en +16 jaar ervaring in de rekruteringssecor, worden er meer sollicitanten gegenereerd voor openstaande vacatures.

Naast het rekruteren via de gebruikelijke kanalen zoals de VDAB-website, worden er ook vacaturevideo's verspreid via sociale media. Dit kan ofwel door bestaande beelden te herwerken, ofwel komt er een cameracrew langs om een vacaturevideo op te nemen. 

Het solliciteren via sociale media wordt erg laagdrempelig gehouden.Via een korte vragenlijst gaat men na of de kandidaat kan doorgaan naar de eerste screening door recruitUp. Vervolgens werd de voorselectie doorgestuurd naar TTI. Er vonden nog 2 kennismakingsgesprekken plaats alvorens er een contractvoorstel werd gedaan.

Ondanks dat het niet de beste periode was om te rekruteren verliep de procedure zeer succesvol

Rekruteren is kort op de bal spelen

“We waren op zoek naar twee professionele salesprofielen die aan de basis zouden liggen van onze nieuwe vestiging, het eerste TTI-kantoor in België. Er stond veel druk op de ketel. Daarom werd er niet alleen veel verwacht van de sollicitanten, maar ook van de salesrecruiters. Ondanks dat het niet de beste periode was om te rekruteren - net voor de zomervakantie & tijdens corona - verliep de procedure zeer succesvol.”, aldus Ronald van TTI.


Greet Jacobs, Founder & Director van recruitUp, getuigt enthousiast over de samenwerking: “Het rekruteren voor TTI was mede zo’n succes doordat onze klant ook kort op de bal speelde. Een vlotte communicatie met de klant is dan ook key om goede kandidaten enthousiast te houden tijdens the war for talent.”

Bekijk de vacaturevideo voor TTI Gent

Benieuwd hoe salesUp voor TTI de juiste salesprofielen vond? Bekijk dan zeker de vacaturevideo of maak een afspraak met Greet voor meer informatie.

Maak een afspraak met Greet van recruitUp

Ontdek onze andere testimonials van de maand

Commerciële binnendienst | Ingevuld

Ingersoll, marktleider in diensten & oplossingen voor het verhogen van de industriële productiviteit, is op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. 

Business Development Manager Sales

Ingersoll, marktleider in diensten & oplossingen voor het verhogen van de industriële productiviteit, is op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. 

Marketing Business Development Manager

Om onze sterke groei aan te houden en bijhorende stevige ambities voor 2023 te garanderen zijn wij op zoek naar een geboren verkoper. 

This site is Upproved by shakeUp