Over recruitUp

The only way is Up

recruitUp is onderdeel van de Up groep. Een groep met 5 commerciële bedrijven, de eerste in haar soort.

 

Bij recruitUp krijg je een headhuntersteam, gespecialiseerd in commerciële rekrutering, maar met een sterke notie van het gehele commerciële traject. Via online & offline screening vinden onze sales recruiters de geschikte kandidaat voor jouw openstaande vacature.

 

We’re ready to Up your game

Professionele sales recruiters in hart en nieren

Aangezien recruitUp opgricht is onder de Up groep, staan onze sales recruiters steeds met één been in de commerciële wereld. Zij werken letterlijk naast onze sales medewerkers en account managers. Zo weten ze exact wat een sales job inhoudt. Ze kennen alle faceten van telefonische prospectie, leadopvolging, performance marketing en customer service. Dankzij hun situereing binnen de Up groep doen zij beroep op meer dan 16 jaar commerciële praktijkervaring. 

Hoe gaan onze recruiters te werk?

Allereerst komen we bij jou in het bedrijf om in detail kennis te maken met de in te vullen functie, de cultuur, het voordelenpakket en de verwachtingen. Op basis hiervan kunnen we jouw toekomstige kandidaten in detail briefen. Zo krijg jij enkel perfect geïnformeerde kandidaten te zien. Op basis van dit bezoek wordt het gehele recruitUp team gebriefd. Vervolgens wordt een op maat gemaakte aanpak uitgewerkt. Dit met slechts één doel: zo snel mogelijk de ideale kandidaat voor jou vinden.

Meet your recruitUp team

This site is Upproved by shakeUp