Waarom kiezen voor recruitUp

Onze commerciële begeleiding na de plaatsing

Onze dienstverlening is niet voor iedereen, maar enkel voor die 5% van de bedrijven die geloven dat de sleutel tot een succesvolle opstart van een nieuwe medewerker zit in én in de matching én de één-op-één commerciële begeleiding. 

recruitUp stopt niet bij de plaatsing. We garanderen een succesvolle match door een ongeëvenaarde commerciële begeleiding na de plaatsing. Bij ons gaat het niet alleen om het vinden van het juiste commerciële talent, maar ook om het commercieel begeleiden van de nieuwe medewerker zodat deze meteen kan renderen. 

Join the 5% en maak komaf met mislukte aanwervingen. 

De beste salesmatches, verrijkt met persoonlijke ontwikkeling

recruitUp is ontstaan vanuit jarenlange frustratie. Als onderdeel van de Up.be groep zien we dagelijks commerciële profielen. En eerlijk, 95% wil je slaan met een natte dweil. Ze denken dat hun job uitleggen is, in plaats van eerst vragen te stellen. Opvolging komt er nauwelijks bij kijken. En voor passie moet je bijbetalen. 

recruitUp speelt dan ook net op die snede om die sales profielen te matchen die net wel vol passie hun product aan de man brengen en zichzelf elke dag willen verbeteren. Deze toppers matchen we met die bedrijven die volmondig ‘JA’ zeggen tegen investeren in nieuw commercieel talent. Voor deze 5% zorgen we niet alleen voor de juiste match, maar ook voor een op maat gemaakte begeleiding aan weerszijden. 

Dit door middel van een traiinings traject van 4 één-op-één sessies met de nieuwe aanwerving die we plaatsen, dit volledig op maat om nog sneller commerciële successen te boeken. Daarnaast hebben jullie toegnag tot onze online e-learning app waar onder de vorm van micro-learning extra commerciële skills kunnen opgepikt worden. Uitdagingen en extra learnings kunnen ook hier besproken worden in de community van de overige 5%-toppers.

Kies voor onze succesformule van werving en begeleiding

This site is Upproved by shakeUp