Wij leveren niet alleen talent, we zorgen ook dat ze renderen

Hoeveel echte salestoppers ken je? Exact! Wij focussen ons enkel op die profielen die dagelijks zichzelf willen verbeteren. Die maand na maand dat percentje beter willen doen. Zo een profiel mag je dan ook van ons verwachten.

Een witte raaf? Zeker niet! Maar wel een sales specialist die met nooit geziene snelheid rendabel zal zijn voor jouw organisatie.

Kies niet voor werving & selectie, maar voor werving & begeleiding.

Wij vinden jouw salestopper en zorgen voor de perfecte match

recruitUp vindt niet enkel jouw salestopper, we garanderen een succesvolle match door een ongeëvenaarde commerciële begeleiding na de plaatsing. Bij ons gaat het niet alleen om het vinden van het juiste commerciële talent, maar ook om het commercieel begeleiden van de nieuwe medewerker zodat deze meteen kan renderen.

Onze dienstverlening is niet voor iedereen, maar enkel voor die 5% van de bedrijven die geloven dat de sleutel tot een succesvolle opstart van een nieuwe medewerker
zit in én de matching én de één-op-één commerciële begeleiding.

Join the 5% en maak komaf met mislukte aanwervingen. 

Waarom als werkgever kiezen voor een matching door recruitUp

No cure no pay

Enkel na ondertekening van het contract met jouw nieuwe medewerker zal ons werk gefactureerd worden. Vinden wij niet de juiste kandidaat voor jou, dan kost het jou niets.

The 5%-profielen

We voorzien een op maat gemaakt commercieel trainingstraject voor elke aanwerving. Door onze manier van werken, trekken we die profielen aan die zichzelf continu willen verbeteren.

Begeleiding op maat

Na het aanwerven krijgt jouw nieuwe sales, zowel een persoonlijk commercieel trainingstraject als ook toegang tot onze e-learning app waar onder de vorm van micro-learning extra commerciële skills kunnen opgepikt worden.
Best-practices en ervaringen worden door onze senior experts met jou besproken zodat de nieuwe aanwerving meteen rendeert.

Gespecialiseerde expertise

Onze focus op salesprofielen in Oost- en West-Vlaanderen betekent diepgaand inzicht en superieure matchmaking. 
Ons record van 100% tevredenheid na matching spreekt boekdelen, onze methode werkt.

Maak een afspraak met Greet hoe we voor jou op zoek gaan naar jouw nieuwe sales

This site is Upproved by shakeUp