Match jouw sales ambities met onze unieke ontwikkelingskansen

We garanderen een juiste match met jouw nieuwe werkgever.  Hoe? We matchen jou enkel met die bedrijven die volmondig ‘JA’ zeggen tegen investeren in nieuw commercieel talent.

We voorzien dan ook een volledig opleidings- begeleidingstraject. 
Daarnaast screenen we de vacatures op maat van jou.  

Op zoek naar jouw ideale salesjob, waar je dan ook nog eens persoonlijke commerciële coaching krijgt van onze senior coaches?

Wij vinden jouw ideale werkgever en zorgen voor de perfecte match

Quasi geen enkel bedrijf wil investeren in de commerciële skills van hun verkoopsteam. Zorgen dat ze de ‘wat, het product of de dienst goed kennen, ja dat wel. Maar zorgen dat ze de ‘hoe’, de manier van succesvol commercieel werk goed doen, ho maar. 

recruitUp speelt dan ook net op die snede om die sales profielen te matchen die net wel vol passie hun product aan de man brengen en zichzelf elke dag willen verbeteren. Deze toppers matchen we met die bedrijven die volmondig ‘JA’ zeggen tegen investeren in nieuw commercieel talent. Voor deze 5% zorgen we niet alleen voor de juiste match, maar ook voor een op maat gemaakte begeleiding aan weerszijden. 

Wij zorgen na ondertekening bij je nieuwe werkgever, voor een op maat gemaakt traject van vier persoonlijke sessies om jou nog sneller commerciële successen te laten boeken. We zorgen ook voor een online e-learning app waar onder de vorm van micro-learning extra commerciële skills kunnen opgepikt worden. Uitdagingen en extra learnings kunnen ook hier besproken worden in de community van de overige 5%-toppers.

Waarom als werknemer kiezen voor een matching door recruitUp

Analyse van noden

Op basis van een verkennend gesprek brengen we jouw wensen in kaart.

Voorstelling van vacatures

Vervolgens stellen wij enkele zeer interessante vacatures voor die perfect kunnen aansluiten bij jouw verwachtingen. Met jouw goedkeuring stellen wij je discreet voor bij de beslissingsnemers van de bedrijven en leggen we de agenda's samen om een sollicitatiegesprek in te plannen.

Begeleiding op maat

Tijdens de sollicitatiegesprekken geven we steeds de nodige tips & tricks mee, zodat jij perfect voorbereid bent. Na de sollicitatie zorgen wij voor een snelle feedback en opvolging.

Training op maat

Elke plaatsing is het begin van een traject naar gezamenlijk succes, met een nadruk op groei en ontwikkeling. Wij voorzien na ondertekening een volledig op maat salestraining die jou laat groeien in je job en als persoon.

Een nieuwe uitdaging?


Al jouw vragen omtrent een nieuwe uitdaging 
worden binnen de 24u 
beantwoord.

This site is Upproved by shakeUp