Ons team is klaar om jouw kandidaat te vinden

Ons recruitUp team bestaat uit een unieke combinatie van marketeers, headhunters en senior recruiters. Door deze moderne samenstelling vinden wij kandidaten zowel via reactieve als proactieve kanalen.

Are your ready to meet them?

Een marketingteam in een recruitment bedrijf?

Het internet staat vol met openstaande vacatures. Dus waarom zou jouw vacature dan plots wel opvallen? Laat dat nu net dé skills zijn van ons marketingteam. Jouw vacature zal zo goed opvallen omdat we zowel werkzoekenden aantrekken als mensen die niet van plan waren om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. 

Proactieve search door  onze headhunters

Afwachten zit niet in onze genen. Daarom gaat ons headhuntersteam meteen op zoek naar de juiste kandidaten. We contacteren medewerkers van soortgelijke bedrijven, sectoren of referenties. Ook de kandidaten die op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging contacteren we meteen. 

Tot slot gaan we ook zoeken in onze pre-gescreende database van potentiële kandidaten. Deze is over de afgelopen 16 jaar opgebouwd en bevat heel wat toppers voor jou. 

 

 

 

 

 

Ervaren recruiters

De selectie van de juiste kandidaten is een skill die jaren ervaring vereist. 
Daarom werkt recruitUp enkel met ervaren recruiters die zowel in het commerciële werk als in de rekrutering reeds meer dan 10 jaar ervaring hebben. 

 

Heb je een uitdagende, commerciële vacature?

Ja, ik wil mijn medewerker vinden!

Laat je door recruitUp bijstaan en start vandaag
nog met het invullen van jouw vacature

Deze namen gingen jou voor

Bekijk onze tevreden klanten

Ontdek hier de testimonials van de maand en ontdek waarom deze klanten voor recruitUp gekozen hebben.

This site is Upproved by shakeUp