Recruitment voor Vokans

Een krachtige rekruteringscampagne zorgt voor kwalitatieve instroom voor VOKANS. 
“VOKANS is reeds 3 jaar permanent op zoek naar geschikte accountmanagers in diverse regio’s. We waren dus echt overdonderd door de kwalitatieve instroom die recruitUp leverde op korte termijn. Binnen de twee maanden zijn 4 medewerkers opgestart.”
Leen Servranckx, VOKANS 

 

Werving & selectie door recruitUp

13 jaar geleden ontstond een vruchtbare samenwerking tussen VOKANS en salesUp, het moederbedrijf van recruitUp. VOKANS creëert vormings- en opleidingskansen voor werkzoekenden, werknemers & werkgevers.

recruitUp ondersteunt hen bij de werving en selectie van nieuwe werknemers. Er werden in totaal 2 campagnes opgezet, waarmee we 139 sollictanten scoorden.

In totaal werden 50-tal kandidaten uitgebreid gescreend door de senior rekruters van recruitUp. Binnen de twee maanden mochten er vier werknemers opstarten.

Rekrutering van accountmanagers

Afgevaardigd bestuurder van VOKANS, Leen Servranckx, vertelt vol enthousiasme over de salesrekrutering via recruitUp:

“VOKANS is reeds 3 jaar permanent op zoek naar geschikte accountmanagers in diverse regio’s. We waren dus echt overdonderd door de kwalitatieve instroom die recruitUp leverde op korte termijn. Binnen de twee maanden zijn 4 medewerkers opgestart,”aldus Leen. 

Greet Jacobs, founder & director van recruitUp, vertelt hoe ze vanuit 3 kanalen kandidaten screenen:

“We vertrekken steeds vanuit onze eigen 
pool met 3.000-tal cv’s van sales- en customer service-profielen. Daarnaast zoeken we via verschillende kanalen naar de juiste kandidaat. Bovendien maakt ons marketingteam een vacaturevideo, die op sociale media geadverteerd wordt. Zo krijgen kandidaten meteen een goede indruk van de werkomgeving. Sollicitanten worden dezelfde dag  gecontacteerd door onze recruiters voor een kennismakingsgesprek." 

VOKANS raadt recruitUp aan als recruiter

Kort op de bal spelen is erg belangrijk tijdens een rekruteringsproces, want goede kandidaten hebben vaak meerdere opties. Dankzij de vlotte communicatie tussen VOKANS en recruitUp was het makkelijk om snel te schakelen. Om het met de mooie metafoor van Leen uit te drukken:

“Het is een kwestie van de estafettestokken goed door te geven, en niet te laten vallen,”zegt Leen. 

De opname van een vacaturevideo werd door Leen ervaren als een onvergetelijk teambuildingmoment:

“Het was leuk voor onze mensen om eens op een ‘opnameset’ te staan. Als team bracht het ons dichter bij elkaar. Alles verliep ook zeer professioneel en het eindresultaat was origineel en van hoge kwaliteit. De video zat goed in elkaar en toonde onze medewerkers van hun beste kant. Iedereen was fier. Ik zou dan ook elk bedrijf aanraden om de selectie en werving aan recruitUp over te laten,” besluit Leen. 

Bekijk hier de vacature video

Maak een afspraak met Greet van recruitUp

Ontdek onze andere testimonials van de maand

Commerciële binnendienst | Ingevuld

Ingersoll, marktleider in diensten & oplossingen voor het verhogen van de industriële productiviteit, is op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. 

Business Development Manager Sales

Ingersoll, marktleider in diensten & oplossingen voor het verhogen van de industriële productiviteit, is op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. 

Marketing Business Development Manager

Om onze sterke groei aan te houden en bijhorende stevige ambities voor 2023 te garanderen zijn wij op zoek naar een geboren verkoper. 

This site is Upproved by shakeUp