Recruitment voor Beluma

Beluma, specialist in toegangs- en bevestigingstechnieken, was lange tijd op zoek naar een sales support medewerker. Hoewel ze via verschillende kanalen zochten, genereerden ze weinig tot geen instroom. Dankzij de campagnes van recruitUp hadden onze recruiters in een mum van tijd voldoende instroom om kandidaten voor te stellen.

Meer instroom dankzij recruitUp

Ben je net als Beluma op zoek naar meer instroom voor jouw openstaande vacatures? Bekijk dan zeker eens hoe onze campagnes jouw vacatures tot leven wekken. Ze tonen meteen aan werkzoekenden hoe jouw bedrijf eruit ziet en wat ze mogen verwachten van de job op zich. 

Voor Beluma kozen we voor een unieke invalshoek, zodat de vacature zoveel mogelijk gedeeld zou worden binnen de juiste doelgroep en regio. Met een advertentiebudget van €1.000 voor Facebook genereerden we +200.000 weergaven binnen de vooropgestelde doelgroep. Uiteindelijk solliciteerden er 51 personen via Facebook, waardoor de kost per lead neerkwam op slechts €19,61. 

Plan een afspraak in voor meer informatie

De sollicitatie via Facebook gaat steeds gepaard met een korte vragenlijst, zo worden reeds op voorhand de competenties en verwachtingen van de sollicitant afgetoetst.

Alle sollicitanten werden gecontacteerd door onze recruiters en uiteindelijk werd een kwalitatieve selectie doorgestuurd naar Beluma. 

Ook benieuwd hoe we voor jou meer instroom kunnen genereren?Plan een videogesprek in met Greet van recruitUp

Nog interessante blogs voor jou

Commerciële binnendienst | Ingevuld

Ingersoll, marktleider in diensten & oplossingen voor het verhogen van de industriële productiviteit, is op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. 

Business Development Manager Sales

Ingersoll, marktleider in diensten & oplossingen voor het verhogen van de industriële productiviteit, is op zoek naar een commerciële binnendienstmedewerker. 

Marketing Business Development Manager

Om onze sterke groei aan te houden en bijhorende stevige ambities voor 2023 te garanderen zijn wij op zoek naar een geboren verkoper. 

This site is Upproved by shakeUp