Sales Engineer

Regio Antwerpen

Bij ons bedrijf mogen we al sinds 1977 trots zijn op onze rol als trouwe partner voor productiebedrijven en machinebouwers. We bieden onmisbare ondersteuning op het gebied van pneumatica, fluid control, vacuüm en robotica.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is niet alleen onze indrukwekkende staat van dienst, maar ook onze diepgaande technische expertise. We hebben een diep begrip van de intrigerende complexiteit binnen deze industrieën en zijn vastberaden om oplossingen te bieden die onze gewaardeerde klanten helpen om hun doelen te verwezenlijken.

Onze reputatie is legendarisch, en dat is niet zomaar. We zijn toegewijd aan topkwaliteit en bieden service die zelfs de meest veeleisende klanten doet glimlachen. Wil je deel uitmaken van dit geweldige avontuur? Als onderdeel van ons team kun je meewerken aan de voortzetting van deze traditie en bijdragen aan de innovatieve oplossingen die de industrie verder zullen drijven.

We zullen eerst wat context schetsen

Als vertegenwoordiger in het noordelijke deel van Antwerpen krijg je de kans om een divers scala aan pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment aan de man te brengen. Je wordt de spil in het web om je zakelijke netwerk uit te bouwen, nieuwe kansen te ontdekken en technische oplossingen te bieden aan een gevarieerde klantenkring, waaronder machinebouwers, productiebedrijven en distributeurs.

Je hebt de touwtjes in handen als het gaat om het volledige verkoopproces, met een specifieke focus op het onderhouden van bestaande relaties en het aanknopen van nieuwe contacten. Dit alles terwijl je rapporteert aan de algemeen directeur en nauw samenwerkt met je collega's op de binnendienst. Als je op zoek bent naar een boeiende uitdaging binnen de wereld van technische verkoop, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en je carrière een flinke boost te geven.

Wat wordt er van jou verwacht?

We zijn op zoek naar iemand met het volgende in hun gereedschapskist:

  • Een hoger technisch diploma (bij voorkeur elektromechanica) of een schat aan gelijkwaardige ervaring.
  • Een diepgaande kennis van pneumatische componenten, afsluiters en handig equipment.
  • Bewezen ervaring in de wereld van sales.
  • Een goede beheersing van het Engels.

Laten we eens samenkomen bij een heerlijke kop koffie, zodat ook jij kunt aansluiten bij ons geweldige team. Klaar om samen iets geweldigs te bouwen? ☕🚀

Wat mag jij verwachten?

Bij ons kan je rekenen op:

  • Variatie: Geen saaie dagen hier! Je krijgt een sleutelrol in een bruisend bedrijf met een glansrijke reputatie.
  • Teamspirit: Duik in de technische uitdagingen van ons enthousiaste team. Samen staan we sterk!
  • Beloning: We laten jouw inzet stralen met een aantrekkelijk salarispakket, helemaal op maat gemaakt op basis van jouw toewijding, ervaring en topprestaties. En oh ja, er zijn ook nog leuke extra's die je zullen verrassen!

Klaar om de volgende geweldige stap in je carrière te zetten? Laat van je horen en sluit je aan bij ons succesverhaal! 🚀💫

Solliciteer hier

This site is Upproved by shakeUp