Een job als Account Manager IT?

Kortrijk

Bij Trustteam weten we dat de technologische wereld voortdurend evolueert. We hebben de ambitie om in deze "cloud" van innovatie voorop te lopen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager IT.
Als Account Manager IT bij Trustteam krijg je de kans om deel uit te maken van een "binary-tellende" en dynamische organisatie die de code van uitmuntendheid schrijft in de IT-sector.
Jouw inzet en expertise zullen een cruciale link zijn bij het versterken van onze positie als "bug-vrije" partner voor onze klanten.

We zullen eerst wat context schetsen

Als Account Manager IT ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. Je "debugt" de behoeften van onze klanten en compileert deze naar op maat gemaakte IT-oplossingen.
Je "hackt" nieuwe zakelijke kansen en streeft ernaar om ons klantenbestand uit te breiden. Door je kennis van de IT-sector ben je in staat om waarde te creëren voor onze klanten en hen te adviseren over de nieuwste technologische stappen. Je werkt nauw samen met interne teams om ervoor te zorgen dat onze klanten de oplossingen krijgen.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een "byte" van passie voor IT en bent op de hoogte van de nieuwste trends & bugs in de sector. Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare branch en een bewezen staat van dienst in het behalen van "byte-sized" verkoopdoelstellingen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om op een professionele en overtuigende manier te "encrypten" en onderhandelen. Je bent proactief en result-driven en in staat om zelfstandig te "debuggen".

Je beschikt over sterke "analytische circuits" en kunt complexe IT-oplossingen "decrypten" voor klanten.

Wat mag jij verwachten?

Trustteam biedt jou een "high-speed" en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt "upgraden" en "debuggen" als professional. Als Account Manager IT krijg je de kans om te werken met leading-edge technologieën en oplossingen in de IT-sector. Je zult deel uitmaken van een hecht en "firewalled" team. Bij Trustteam zijn er volop mogelijkheden voor "software-upgrades" en andere persoonlijke ontwikkeling.

We bieden een competitief salaris, aangevuld met "extrabyte" voordelen en een flexibel werkschema. Ben jij klaar om jouw carrière in de IT-sector naar een hoger niveau te tillen?
Grijp deze kans en solliciteer nu als Account Manager IT bij Trustteam! Samen kunnen we de toekomst van de technologie vormgeven en succesvolle partnerships aangaan met onze klanten.

Solliciteer hier

This site is Upproved by shakeUp